Osäkra tider för timeshareägare vid Radisson Blu, Golden Sands Malta

Managmentbolagen Azure XP Ltd samt Azure Resorts Ltd tillhörande Limora Group har fått utsedda likvidatorer i form av Alvarez & Marshall den 28 april. Azure XP och Azure Resorts Ltd som opererat vid hotellet Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, har sålt ett stort antal timeshareveckor till nordiska konsumenter men genom ett poängsystem har det inte varit helt tydligt för köparna att det handlar om just timeshare (tidsdelat boende). Medlemsskapens tidslängd har pendlat mellan 25-30 år men har uppgetts vara flexibelt vilket skapat oklarhet. Azure XP Ltd har marknadsfört en digital semestervaluta ”XP” som har kunnat bytas mot användandet av båtar, bilar, stugor, kryssningar och hotell från deras portfolio. 

Ägare till veckor köpta av dessa bolag har informerats om att nytt bolag tar över anläggningen men har inte klargjort om villkoren kommer att ändras. Ägare som lämnat in veckor för återförsäljning (Resale) har inte hört något alternativt fått besked att det inte går att sälja. 

 

Kunder som är oroliga rörande sina veckor på i Island Residence Club eller annat klubbmedlemsskap hos Radisson Blu Resort & Spa är välkomna för en kostnadsfri konsultation.

© LRAdvokater 2022 - Webbsidan skapad av variavista.es - Alla rättigheter reserverade.